Varför, jag rolex replica menar, åh, varför har lyxiga

Varför, jag rolex replica menar, åh, varför har lyxiga lyxklockor reflekterande kristaller? Det här är en fråga som vi kanske aldrig vet det definitiva svaret, och Patek Philippe 5170P-001 hjälper verkligen inte till att lösa problemet; men annars är det snarare klockan, så låt oss ta en närmare titt.

Medan jag granskade mina bilder av den här typen av annars ganska underbar tjej, kände jag ilska och frustration smyga på mig. Det var som att se Mona Lisa omarbeta med en bred halsringning eller Munchs The Scream förvandlades till en emoji. Vad jag kunde se var något noggrant genomtänkt och utfört i små detaljer och förstörde bara för att imponera på den ständigt distraherade moderna betraktaren.

Min enda teori om förekomsten av reflekterande kristaller, som den på Patek Philippe fake rolex 5170P-001, är att den valdes eftersom den verkar mer imponerande och dyrare för det oerfarna ögat - och den exponentiella boom som klockindustrin har har registrerat under de senaste två decennierna har verkligen fört med sig massor av oerfarna kunder som av sin natur har strömmat till de välkända prestigemärkena. Jag menar, föreställ dig följande scenario.

En kund, som branschen oförklarligt gillar att kalla honom, går in i en butik och ber om "något prickigt - men inte intetsägande ... Jag har lärt mig sedan förra gången." Platser och ett glas mousserande vin erbjuds och några ögonblick senare frågar butikspersonalen en av dessa skönheter med vita handskade händer: för deras ödmjuka hud är det inte tillåtet att röra sådana värdefulla material som nästan ren platina eller safir. Medan spotlamporna rolex kopia lyser på den här inställningen som stjärnor på himlen, reflekterar klockan ljuset på den framtida kunden, bländar hans ögon och förhindrar dem från att fokusera på det allt mindre pris som döljs snyggt i bältet.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR